За BioFerma.bg

Bio Ferma.bg е съвместен проект на Фондация за биологично земеделие Биоселена и Био България ООД. Основната цел на този проект е да създаде единна информационна, интернет базирана платформа за биологичното земеделие в България.

Тази платформа има амбицията да събере на едно място цялата налична информация за биологичното земеделие и за биологичните храни в България, като я направи публична и достъпна за всички.

За всички, които се интересуват от биологично земеделие като потребители, от качествата и предимствата на биологичните храни, както и къде и какви био храни могат да си купят създадохме сайта www.bio.bg. Сайта е активен вече три месеца и стана популярно място за представяне на нови био храни, за отразяване на събития и обмен на информация и мнения за качеството на био храните.

BioFerma.bg ще бъде по-полезен за всички, които произвеждат, преработват и търгуват с био храни, както и за всички, които биха искали да се занимават с това. Тук ще намерят разнообразна информация за търсене и предлагане на семена, торове, животни, препарати, машини и услуги. Всички, които са произвели биологични продукти или готови биологични храни ще могат да публикуват информация и да търсят купувачи.

Библиотеката ще съдържа информация за законодателството, издадената литература на български език, както и за възможностите за убучение по биологично земеделие.  

Надяваме се сайта да бъде полезен и да улесни връзките между отделните участници в пазарните вериги на биологичните продукти. Търсете и публикувайте! Само с Вашето активно участие сайта ще бъде полезен и винаги актуален!

Благодарим, за финансовата подкрепа на Швейцарската агенция за развитие и сътрудничество.

 


Вход

Моля въведете вашите потребителско име и парола.

Пощенски списък