Моята BioFerma.bg

Моята Биоферма е раздел за регистрирани потребители в BioFerma.bg.

1. Защо да се регистрирам?
Регистрираните потребители в Биоферма имат възможност да включат фирмата си в каталога, да публикуват информация за продуктите си, както и да пускат обяви. Въведената фирмена информация, както и информацията за продукти и обяви, ще бъде прегледана от администратор и едва след одобряване ще бъде достъпна в каталога.

2. Как да се регистрирам?
Въведете данните си във формата за регистрация. Тези данни (без личните данни и булстат) ще се виждат във фирмения ви профил. След регистрацията на въведения от вас личен e-mail ще получите съобщение, в което има линк. Едва когато отидете на този линк, вашата парола ще бъде активирана. Правим това, за да намалим злоупотребите при регистрация.

3. Какво е фирмен профил?
Данните от фирмения ви профил (без лични данни и булстат) могат да се видят, когато някой от потребителите в Биоферма преглежда информация за фирмата ви.

4. Как да си сменя паролата?
След като влезете в сайта, можете да смените паролата си. Ще получите съобщение (на личния си e-mail) с новата парола.

5. Забравил съм си паролата…
Ако помните с кой личен e-mail сте се регистрирали, ще ви изпратим нова парола, която се генерира автоматично. С нея ще можете да влезете в сайта. Можете да смените тази парола с парола по ваш избор. За съжаление не можем да ви изпратим старата парола.

6. Защо не мога да вляза в сайта?
След регистрация в сайта на въведения от вас личен e-mail ще получите съобщение, в което има линк. Едва когато отидете на този линк, вашата парола ще бъде активирана. Правим това, за да намалим злоупотребите при регистрация.

Вход

Моля въведете вашите потребителско име и парола.

Пощенски списък